Centrale termice

Centrale termice

Montaj orice tip de centrale termice murale si de pardoseala, cu combustibil gazos, solid sau electric.

Executam lucrari de instalare pentru centrale termice gama fiind mare, de la cele murale de 24 kW pana la centrale mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod functie de programul selectat din automatizare.

Executam montaj pentru corpuri de incalzire folosite in cladiri cu diferite destinatii. Corpurile de incalzire pot fi realizate din diferite material: otel, aluminiu, fonta, cupru.

Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala

Montaj sisteme de incalzire in pardoseala orice suprafata pentru aplicatii rezidentiale sau comerciale. Asiguram consultanta gratuita.

Aceastea se realizeaza prin montajul de tevi din polipropilen sau multistrat in sapa. In cazul incalzirii in pardoseala se poate renunta la corpurile de incalzire iar temperatura necesara agentului termic este mica aproximativ 40°C, realizandu-se astfel o economie de combustibil.

Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

Montaj instalatii de alimentare cu apa rece si calda, grupuri de pompare, hidrofoare, pompe submersibile pentru aplicatii rezidentiale si comerciale.

Montaj instalatii de canalizare interioara.

Executia se face folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, cupru, polietilena cu bariera de oxigen, PP-R, etc.

Instalatii de climatizare

Instalatii de climatizare

Instalatii de aer conditionat - sisteme split, multisplit, chiller.

Montajul se poate executa aparent, ingropat, in tavane false.

Oferta ta personalizata!

Esti gata sa faci pasul urmator? Hai sa vorbim despre ceea ce ai nevoie. Suntem aici pentru a te ajuta.

Cere o oferta acum!

sieco sidebar Menu